Adviesbureau SeederDeBoer lanceert nieuwe website

03 november 2011 Consultancy.nl

Adviesbureau SeederDeBoer heeft een nieuwe website gelanceerd.
 
Volgens het adviesbureau uit Hilversum bleek uit de behoeftes van bezoekers dat een update van de website noodzakelijk was. De belangrijkste verbetering ligt, naast de frissere styling, in de segmentering van informatie per bezoekersdoelgroep. Zo kunnen opdrachtgevers in de rubriek ‘Diensten’ een overzicht vinden van de proposities van SeederDeBoer per branche (bijv. Zorg, Financiële Sector) en per type klant (bijv. CFO of CIO). Binnen de thema’s krijgen bezoekers ook inzicht in klanten waarvoor het consultancykantoor werkt en enkele interessante cases uit de praktijk.
 
Potentiële nieuwe medewerkers kunnen terecht in de rubriek ‘Werken bij’. Hier is allerlei informatie te vinden over vacatures, het profiel van SeederDeBoer en naar wie het adviesbureau op zoek is. In de rubriek ‘Over ons’ kunnen online bezoekers uitgebreidere informatie vinden over het bureau, medewerkers en dienstverlening.
 
SeederDeBoer - Website

Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is in oktober 2005 opgericht door René Seeder en Pieter de Boer. Het advieskantoor uit Hilversum, dat eind vorig jaar haar 5-jarig jubileum vierde, is gespecialiseerd in organisatieadvies en interim management. SeederDeBoer heeft zo’n 40 consultants en young professionals en is gevestigd in Hilversum.

Nieuws

Meer nieuws over