5 nieuwe kantoren voor Horwath HTL in de VS

28 juni 2013 Consultancy.nl

Horwath HTL, ’s werelds grootste consultingfirma binnen de hospitality branche, heeft vijf nieuwe kantoren geopend in de Verenigde Staten. De nieuwe kantoren zijn gevestigd in New York, Chicago, Atlanta, Scottsdale en Denver. De nieuwe kantoren vertegenwoordigen een aanzienlijke bestaande klantenkring, en zorgen voor een vervijfvoudiging van de omvang van Horwath HTL in de VS.
 
Het adviesbureau, onderdeel van accountants- en adviesorganisatie Crowe Horwath, heeft al zes kantoren in de VS: Los Angeles, Las Vegas, Phoenix, Atlanta, San Francisco en Dallas. Alle partners rapporteren aan Managing Partner Joel Hiser, die gevestigd is in San Francisco.
 
Horwath HTL - USA
 
Wereldwijd heeft Horwath HTL 50 kantoren in 39 landen, waaronder een vestiging in Hilversum.
 
Robert Hecker, voorzitter van Horwath HTL: “Wij zijn verheugd om deze nieuwe firma’s te verwelkomen bij het Horwath HTL netwerk. Ieder van hen wordt erkend als hospitality expert en heeft onafhankelijk hun bedrijf in een zeer zware Amerikaanse economische periode succesvol gerund. Alle 50 leden van het wereldwijde Horwath HTL network heten hen welkom en kijken uit naar een goede samenwerking”.

Nieuws