Simon Uildriks Asset Developer bij adviesbureau Local

21 juni 2013 Consultancy.nl

Simon Uildriks (35) start medio augustus als Asset Developer bij adviesbureau Local. Hij is afkomstig van woningcorporatie Stadgenoot, waar hij de afgelopen 4 jaar werkzaam was als projectontwikkelaar van woningen, winkels en transformatie van kantoorgebouwen. Binnen Local zal Uildriks betrokken zijn bij new business development en de uitvoering van projecten in de vastgoedbranche.
 
Local transformeert en exploiteert vastgoed. Het adviesbureau werd vorig jaar verkozen de meest duurzaame ondernemer van Amsterdam Zuid. Ook werd het genomineerd voor de FD Gazellen 2012 Awards in de provincie Noord-Holland (categorie klein).
 
Simon Uildriks
Na het afronden van zijn studie Nederlands recht in Groningen begon Simon Uildriks zijn loopbaan als consultant bij Deloitte Real Estate Advisory. Hierna werkte hij als commercieel ontwikkelaar bij Multi Vastgoed en in maart 2009 maakte hij de overstap naar Stadgenoot.
 
Simon Uildriks - Local
 
“Met zijn veelzijdige kennis en ervaring is Simon een aanwinst voor het Local team” aldus de vastgoedspecialist in een persbericht.

Nieuws

Meer nieuws over