Local duurzaamste ondernemer van Amsterdam Zuid

06 juni 2012 Consultancy.nl

Adviesbureau Local is gekozen tot de meest duurzaame ondernemer van Amsterdam Zuid. Met de benoeming dringt het vastgoed adviesbureau door tot de finale van de DAM Prijs 2012, een prijs voor de meest duurzame MKB ondernemer van heel Amsterdam. Paul Kengen, partner bij Local, heeft de prijs in ontvangst genomen van wethouder Simone Kukenheim van Stadsdeel Amsterdam Zuid.

Het leveren van diensten waardoor anderen ook duurzamer worden, gecombineerd met de integratie van duurzaamheid in de zin van people, profit, planet in hun eigen bedrijfsvoering heeft voor de jury de doorslag gegeven. Zo is Local bijvoorbeeld bezig met goede bereikbaarheid van het kantoor met het OV en de fiets, en gebruikt het duurzame kantoorartikelen en energiezuinige apparatuur.

"Uiteraard zijn wij erg trots op deze prijs. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere en vooral ook lucratievere rol, voor zowel bedrijven als particulieren. Vanuit ons perspectief bezien is het een vanzelfsprekendheid, binnen en buiten kantoor. En dat geldt niet alleen voor onze klanten: practice what you preach!" aldus Paul Kengen.

De Local adviseur vervolgt: "Wij gaan dit jaar bijvoorbeeld zelf verhuizen. Bij voorkeur verhuizen we naar een bestaand pand op een goed bereikbare locatie dat we duurzaam kunnen renoveren. Verder hebben we de intentie om een elektrische bedrijfsauto aan te schaffen als vervoermiddel naar opdrachtgevers die slecht bereikbaar zijn met het OV. Dat doen we overigens niet alleen omdat het een goede zaak is maar ook omdat we er zelf kosten mee besparen."

Nieuws

Meer nieuws over