Zuidas consultants doen mee aan Hakken/Pakken Run

17 mei 2013 Consultancy.nl

Op vrijdag 31 mei vindt de Hakken/Pakken Run plaats op de Amsterdamse Zuidas. Honderden consultants, bankiers, ambtenaren en juristen zullen proberen de afstand van 50 meter zo snel mogelijk te overbruggen. De heren strak in pak en de vrouwen op hakken van tenminste 9 cm hoog. Tientallen consultants van adviesbureaus gevestigd op de Zuidas hebben zich inmiddels ingeschreven voor de ludieke hardloopwedstrijd, die geldt als een opwarmertje voor de Zuidas Run op zondag 2 juni.
 
Tijdens de Hakken/Pakken Run nemen een aantal beroepsgroepen het tegen elkaar op. Onder andere adviseurs, bankiers, juristen en artsen bepaalden in voorrondes wie de snelste is. De winnaars nemen het vervolgens tegen elkaar op in een bloedstollende finale. De presentatie van de de Hakken/Pakken Run ligt in handen van Jort Kelder.
 

 
Adviesbureaus gevestigd op de Zuidas zijn onder andere Accenture, Arthur D. Little, BearingPoint, Boston Consulting Group, Investance, Roland BergerSimon-Kucher en Tata Consultancy Services.
 
Praktische informatie
Locatie: Zuidas – Gustav Mahlerplein
Datum: Vrijdag 31 mei 2013
Tijd: 12.30 uur – 13.15 uur
 
Hakken/Pakken Run
De Hakken/Pakken Run is een initiatief van De Stichting Zuidas Run, dat ook verantwoordelijk is voor de organisatie van de Zuidas Run op zondag 2 juni 2013. Naar verwachting zullen er dit jaar meer dan 2,500 deelnemers starten vanaf de Gustav Mahlerlaan en proberen te finishen ter hoogte van het Gustav Mahlerplein, het hart van de Zuidas. Adviesbureau Accenture is sinds de oprichting in 2007 als ‘Gold Partner’ verbonden aan de Zuidas Run.

Nieuws

Meer nieuws over