Accenture organiseert vijfde Zuidas Run voor bedrijven

05 februari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op zondag 2 juni 2013 vindt de vijfde editie van de Zuidas Run plaats. In 2008 geïnitieerd door Accenture, is dit prominente Zuidas evenement inmiddels uitgegroeid tot dé Business Run van Nederland. Naar verwachting zullen er dit jaar meer dan 2,500 deelnemers starten vanaf de Gustav Mahlerlaan en proberen te finishen ter hoogte van het Gustav Mahlerplein, het hart van de Zuidas.
 
Duizenden bankiers, consultants, ambtenaren en juristen werken zich de komende maanden weer in het zweet om optimaal voorbereid aan de start te verschijnen van de wedstrijden van 4 en 10 Engelse Mijl. Vorig jaar werd de 10 EM business run gedomineerd door consultants -  zeven van de top 10 teams bestonden uit medewerkers van adviesbureaus, waaronder Accenture, Boston Consulting Group en Ernst & Young.
 
De inschrijving voor de Zuidas Run van 2013 is inmiddels geopend.
 
Accenture Zuidas Run 2013
 
Zie ook de gerelateerde berichten:
- Zuidas Run 2012: Consultants verslaan advocaten en bankiers
- Accenture organiseert vierde Zuidas Run voor bedrijven
- Accenture organiseert 3de Zuidas Run voor bedrijven
 
Accenture oprichter
De Stichting Zuidas Run is in 2007 ontstaan toen Accenture naar de Zuidas verhuisde. Deze verhuizing wilde Accenture niet ongemerkt voorbij laten gaan, en de Zuidas Run werd geboren. Naast het adviesbureau zijn inmiddels ook ABN Amro en WTC ‘Gold Partners’ van de Zuidas Run. ‘Silver Partners’ zijn o.a. Allen & Overy, Akzo Nobel, Boekel de Neree en Gemeente Amsterdam.