Accenture organiseert vierde Zuidas Run voor bedrijven

10 mei 2012 Consultancy.nl

Op zondag 10 juni 2012 vindt de vierde editie van de Zuidas Run plaats. In 2008 geïnitieerd door Accenture, is dit prominente Zuidas evenement inmiddels uitgegroeid tot dé Business Run van Nederland. Meer dan 2,500 deelnemers zullen dit jaar starten vanaf de Gustav Mahlerlaan en proberen te finishen ter hoogte van het Gustav Mahlerplein, het hart van de Zuidas.

Accenture oprichter
De Stichting Zuidas Run is in 2007 ontstaan toen Accenture naar de Zuidas verhuisde. Deze verhuizing wilde Accenture niet ongemerkt voorbij laten gaan, en de Zuidas Run werd geboren. Naast het adviesbureau zijn inmiddels ook ABN Amro en WTC ‘Gold Partners’ van de Zuidas Run. ‘Silver Partners’ zijn o.a. Allen & Overy, Akzo Nobel, Boekel de Neree en Gemeente Amsterdam.

Maatschappelijke gedrevenheid
Duizenden bankiers, consultants, ambtenaren en juristen werken zich de komende maanden weer in het zweet om optimaal voorbereid aan de start te verschijnen van de wedstrijden van 4 en 10 Engelse Mijl. Voor de Zuidasser van de toekomst vindt op dezelfde dag de Kids Run van 1 km plaats (voor kinderen tot en met 10 jaar). Stichting Zuidas Run, waarin de Zuidas Run partnerorganisaties zich hebben verenigd, draagt zorg voor een uitgebreid trainingscurriculum gericht op de diverse beroepsgroepen. De trainingen vinden plaats in het Olympisch Stadion, maar ook tussen de kantoorpanden op Zuidas.

Nieuws