Sport- en managementbureau NMC Bright opgericht

25 april 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zakelijke dienstverlener New Monday heeft begin april een nieuw organisatieadviesbureau opgericht: NMC Bright Adviseurs & Managers. NMC Bright richt zich volledig op opdrachtgevers in de sportbranche.
 
Twee aparte labels
Met de oprichting van NMC Bright als een aparte label wil de dienstverlener haar organisatieadvies activiteiten onderscheiden van de overige activiteiten. Sinds de oprichting van New Monday in 2006 groeide de portefeuille van de dienstverlener aanzienlijk naar zowel recruitment, detachering en consultancy diensten. Alhoewel consultancy-werkzaamheden werken uitgevoerd onder de sub-label New Monday Consulting (NMC), werd het steeds lastiger om een heldere positionering uit te stralen naar de markt. “Omdat wij geloven in focus en specialisatie hebben we besloten om twee aparte labels te hanteren” zegt Wouter Kuperus mede-oprichter van NMC Bright.
 
New Monday richt zich vanaf heden volledig op recruitment en detachering in de top 200 van het bedrijfsleven. NMC Bright levert management consulting diensten aan klanten in de sportsector.

NMC Bright
 
NMC Bright
In de nieuwe bedrijfsnaam is New Monday Consulting afgekort naar NMC. ‘Bright’ is toegevoegd aan de naam omdat het aangeeft waar het adviesbureau goed in is. Kuperus licht toe: “Bright geeft aan waar we goed in zijn, namelijk verhelderen. En natuurlijk de naam Bright omdat het de helderheid van een ster heeft, iets wat straalt en waar mensen graag naar kijken. Door ons werk voor jeugdopleidingen en talentontwikkelingsprogramma's in de sport en de sterren die we geven om kwaliteit aan te duiden vonden we Bright een mooie naam met meerdere betekenissen”.
 
Oprichters NMC Bright
Oprichters van NMC Bright zijn Jeroen Moné en Wouter Kuperus, die al sinds 2001 samen hebben gewerkt bij Valkenbosch Consultancy (2001 – 2007) en New Monday Consulting (2007 – 2013).

Oprichters van NMC Bright