Berenschot zoekt studenten voor traineeship programma

10 april 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ben je een ambitieuze student die een carrière in de adviesbranche ambieert? Dan is Berenschot wellicht op zoek naar jou! Het organisatieadviesbureau organiseert ook dit jaar een traineeship programma voor ambitieuze academici die het vak van consultant willen leren. De inschrijving voor het Berenschot Traineeship 2013-2014 gaat in mei open voor inschrijving.
 
Het traineeprogramma van het adviesbureau duurt twaalf maanden. In die periode ontwikkellen de trainees zich tot een ‘allround’ consultant. Trainees werken in projecten als projectsecretaris of junior consultant en nemen daarnaast deel aan leer-, intervisie- en traineedagen. Ook voeren ze met de andere trainees samen interne opdrachten uit.
 
Berenschot - Traineeship 2013-2014
 
Interesse? Bekijk dan ook het Berenschot Traineeship 2013-2014 voor meer informatie.
 
Over Berenschot
Berenschot is in 1925 opgericht door Berend Willem Berenschot. In de afgelopen 75 jaar heeft het adviesbureau een sterke reputatie opgebouwd. Bovendien staat Berenschot aan de wieg van de Nederlandse adviesbranche en diverse overige consultancykantoren, waaronder AT Osborne, Boston Consulting Group Nederland en Twynstra Gudde. Zo’n 450 medewerkers zijn werkzaam bij Berenschot, waarvan 55% man en 45% vrouw. De gemiddelde leeftijd is 37 jaar.