SeederDeBoer in FD kennisbijlage The Trusted Advisor

01 maart 2013 Consultancy.nl

Vorige week bracht het Financieele Dagblad de kennisbijlage “The Trusted Advisor” uit, een special van 12 pagina’s waarin het adviesvak centraal stond. In de special komen adviseurs, opdrachtgevers en branchevernenigingen aan bod, waarin ze onder meer ingaan op actuele thema’s en trends. “The Trusted Advisor” richt zich op een breed scala aan adviseringsvraagstukken, waaronder strategisch-, organisatie- en financieel-advies.
 
In the “The Trusted Advisor” is er een prominente rol weggelegd voor SeederDeBoer. Zo gaan twee opdrachtgevers van het organisatieadviesbureau* middels een interview in op een verandertraject die ze onlangs hebben doorlopen met ondersteuning van het adviesbureau. Ook delen ze hun ervaring hoe het is om samen te werken met een externe stategische adviseurs en gaan ze in op de eigenschappen van een “goede consultant”.
 
Daarnaast presenteert SeederDeBoer in deze uitgave zijn dienstverlening en business model:
 
SeederDeBoer in FD The Trusted Advisor
 
De advertorial wordt afgesloten met een foto en de gegevens van de vijf partners van SeederDeBoer: mede-oprichters René Seeder en Pieter de Boer, Guido Kilsdonk, Jurgen Schut en Albert Visscher.

5 Partners van SeederDeBoer

Nieuws