Baker Tilly Berk stabiliseert omzet in krimpende markt

01 april 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Baker Tilly Berk heeft ondanks de moeilijke marktomstandigheden haar omzet stabiel weten te houden. Wereldwijd had het accountants- en adviesbureau zelfs helemaal geen last van de crisis, Baker Tilly International boekte een omzetstijging van 3%.

In het afgelopen boekjaar kwam de omzet van het adviesbureau uit op €86 miljoen. De daling van €5 miljoen ten opzichte van de omzet in 2011 was te wijten aan het "afstoten van activiteiten naar aanleiding van een strategische heroriëntatie" aldus het financieel adviesbureau. Baker Tilly Berk heeft momenteel circa 750 medewerkers verspreid over 19 vestigingen in Nederland.

Een van de strategische pijlers voor het komend jaar is de verdere uitbreiding en professionalisering van de advies capaciteiten. “De ondernemers in het MKB hebben behoefte aan een brede financiële adviseur” zegt Romke van der Veen, bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk. Om dit te realiseren gaat het adviesbureau verder investeren in de ontwikkeling van talent en in de verankering van het adviesproces in haar werkzaamheden.
 
Internationale netwerk
Baker Tilly International, het internationale netwerk waar Baker Tilly Berk onderdeel van uitmaakt, maakte onlangs bekend dat het haar werelwijde omzet met 3% wist te verhogen. De omzetgroei was met name te danken aan expansie in Latijns Amerika en Azië en uitbreiding van de adviestak.
 
Een overzicht van de kerncijfers van Baker Tilly International:

Kerncijfers Baker Tilly International