Altran start eigen TV programma gericht op recruitment

21 maart 2013 Consultancy.nl

Dit jaar is Altran van plan om meer dan 6,000 nieuwe ingenieurs en technische consultants aan te nemen. Van de nieuwe lichting zullen 2,200 worden ingezet in Frankrijk en het restant zal zich elders ter wereld bij het adviesbureau voegen. Om deze ambitieuze wervingsdoelstelling te ondersteunen heeft het innovatie-adviesbureau een eigen TV show gelanceerd, die zich richt op werving en loopbaan-mogelijkheden bij het bedrijf. De TV show, getiteld “Career”, zal worden uitgezonden in het Engels op de website van Altran en op haar Facebookpagina.
 
De eerste uitzending van “Career” zal komende donderdag te zien zijn tussen 13:00-14:00 CET.
 
Altran - TV Show Career
 
De TV Show zal onderverdeeld worden in 4 items:

  • Altran World News: Het laatste nieuws en inzichten in showcase projecten
  • Ask The Boss:  Een live, interactief interview  met Philippe Salle, de CEO van Altran
  • The Talk: Rondetafel sessie met HR managers en consultants van het bedrijf
  • Socialise: Altran’s social media manager geeft advies en behandelt best practices

Interactief
In een persbericht kondigt Altran aan dat “Career” een interactieve TV show zal worden. Zo kunnen de kijkers tijdens ‘Ask The Boss’ vragen stellen aan Philippe Salle, CEO van Altran, en tijdens ‘The Talk’ met een panel van Altran experts in gesprek gaan over de ins en outs van het consultancy vakgebied, aangeboden loopbaanmogelijkheden of andere thema’s die opkomen.
 
Live communicatie
“We hebben voor een TV show gekozen aangezien we er heilig in geloven dat dit kanaal grote voordelen biedt op het gebied van transparantie en live communicatie. De presentatie van diverse carrière-ervaringen en de gedeelde informatie tijdens deze programma’s zullen het imago van het consultancy vak, dat in veel opzichten is veranderd, versterken”, aldus Julien Esposito, Group Employers Brand Director bij Altran.
 
Om de TV show te ondersteunen heeft Altran een inhouse TV studio van 100 m² in Parijs laten bouwen en is een toegewijd en professioneel productie team ingeschakeld.

Nieuws

Meer nieuws over