GITP lanceert app HR Relevant voor HRM professionals

21 maart 2013 Consultancy.nl

GITP heeft een iPhone en iPad app ontwikkeld voor HR managers en professionals. Via de app, genaamd ‘HR Relevant’, kunnen gebruikers op de hoogte blijven van “kwalitatief hoogwaardige HR-vakinformatie”. De app presenteert het belangrijkste nieuwe op o.a. de thema’s human resources, leiderschap, development, medezeggenschap, loopbaan en bestuur & toezicht.
 
In een persbericht stelt het adviesbureau dat de app inzicht geeft in “alle actuele vakinformatie over talentontwikkeling, strategische personeelsplanning, rendement van opleidingen en leiderschap”. Naast het presenteren van nieuws en wetenschappelijke onderzoeksresultaten geeft de app toegang tot praktische HR-modellen, waarvan een aantal door GITP zelf is ontwikkeld. Ook voorziet de app gebruikers van evenementen georganiseerd door het HR adviesbureau alsmede externe partijen.
 
GITP - HR Relevant app
 
De app HR Relevant voor iPhone en iPad is gratis te downloaden in de appstore van iTunes. In de komende periode wordt de app ook uitgebracht voor Android toestellen.

Nieuws

Meer nieuws over