PwC'er Gijs Fibbe wordt partner bij Baker Tilly Berk

15 maart 2013 Consultancy.nl

Baker Tilly Berk heeft Gijs Fibbe (1976) per 1 maart 2013 benoemd tot partner. Hij is afkomstig van PwC, waar hij de afgelopen negen jaar werkzaam was. Vanuit zijn rol als partner International Tax Services gaat Fibbe zich toeleggen op het verder uitbouwen van de internationale adviespraktijk van Baker Tilly Berk. Daarnaast wordt hij een van de belangrijke schakels tussen de nationale praktijk en het wereldwijde netwerk van Baker Tilly Berk, Baker Tilly International.
 
Naast zijn werk bij Baker Tilly Berk blijft Gijs Fibbe actief als universitair docent Internationaal Belastingrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
 
Van Big Four naar een middelgroot adviesbureau
Na 12 jaar te hebben gewerkt voor twee Big 4 kantoren – voor PwC was hij ook in dienst bij Ernst & Young – koos Fibbe bewust voor een middelgroot adviesbureau. “De advisering op het gebied van internationaal belastingrecht is een groeiend marktsegment. In tijden dat ondernemingen op zoek zijn naar een adviseur die meedenkt en innovatief is, is Baker Tilly Berk voor dit soort vraagstukken mijns inziens het juiste kantoor. Met name ook vanwege de prijs-/kwaliteitverhouding. Ik kijk er dan ook naar uit om binnen deze club de internationale fiscale adviespraktijk verder vorm te geven en een bijdrage te leveren aan het succes van Baker Tilly Berk in de internationale markt”.
 
Romke van der Veen, bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk over de komst van Gijs Fibbe: “Steeds meer van onze klanten werken over de grens, onze internationale adviespraktijk groeit. Gijs heeft internationaal ontzettend veel ervaring. Met zijn internationale fiscale kennis en zijn praktijkervaring in het buitenland gaat hij van toegevoegde waarde zijn voor onze advisering aan ondernemers met internationale activiteiten en ambities en voor buitenlandse ondernemingen die om fiscale motieven een Nederlandse holding in hun structuur hebben opgenomen”.

Over Gijs Fibbe
Gijs Fibbe heeft een Master in Rechten behaald aan de Erasmus University Rotterdam. In 2009 promoveerde Gijs Fibbe aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ontving voor zijn promotie-onderzoek, als tweede Nederlander, de prestigieuze Mitchell B. Carroll prijs van de International Fiscal Association (IFA).

Nieuws

Meer nieuws over