Geen automatische loonsverhoging meer bij Ordina

11 maart 2013 Consultancy.nl

Door de onzekere marktomstandigheden heeft Ordina besloten om de komende jaren de nullijn te hanteren voor medewerkers. Dat heeft de topman van Ordina Stépan Breedveld vorige week gezegd in het BNR programma ‘Paul van Liempt’. Enige mogelijke uitzondering op de regel zijn werknemers die net zijn begonnen of mensen die promotie maken.
 
"Bepaalde groepen mensen zullen geen loonstijging krijgen, dat is anders dan 30% korten op salaris (refererend aan de situatie bij Capgemini, red). Wij hanteren op dit moment de nullijn. Automatische loonsverhoging hebben we de komende jaren niet" aldus de topman tegenover BNR.

Stefan Breedveld Ordina
 
Positief over toekomst
Ondans de onzekere marktomstandigheden is Breedveld positief over de toekomst van Ordina. Na een aantal mindere jaren wist het ICT adviesbureau in het afgelopen boekjaar weer zwarte cijfers te boeken. Volgens Breedveld is hiermee het fundament gelegd om (voorzichtig) verder te groeien. “Nu we weer in de zwarte cijfers zijn beland willen we in de Benelux ruim 600 mensen aan gaan nemen” zegt Breedveld, die sinds september 2011 aan het roer staat. De grote wervingsbehoefte van het adviesbureau wordt ondersteund door onder andere een grote wervingscampagne (“Slimme ICT’ers stappen nu over”).

Nieuws

Meer nieuws over