Italiaan Luca Rossi nieuwe EMEA topman AT Kearney

08 maart 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

A.T. Kearney heeft de Italiaan Luca Rossi (48) benoemd tot het nieuwe hoofd van de EMEA- regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Hij volgt de Nederlander Johan Aurik op, die in september vorig jaar werd aangesteld als global managing partner van A.T. Kearney. Rossi was voorheen partner in het Milanese kantoor van het strategie adviesbureau.

Het internationale managementteam van A.T. Kearney bestaat nu uit vier leden: Johan Aurik (managing partner), Daniel Mahler (hoofd Noord- en Zuid-Amerika), Luca Rossi (hoofd EMEA) en John Kurtz (hoofd Azië-Pacific).

A.T. Kearney - Global Leadership

“Luca beschikt over een zeer indrukwekkend trackrecord. Ik ken Luca goed en heb er volledig vertrouwen in dat hij zal blijven doorwerken met toewijding en visie, om het groeitraject van de regio te leiden en de uitstekende groei vast te houden: A.T. Kearney in EMEA heeft dubbelcijferige groei laten zien in de afgelopen vier jaar, ondanks de crisis”, zegt managing partner Johan Aurik.

Over Luca Rossi
Luca Rossi kwam in 1997 bij A.T. Kearney werken, en daarvoor was hij actief bij Citibank. Hij werd in 2000 aangesteld als partner, werd hoofd van het Italiaanse kantoor in 2005 en lid van de raad van bestuur in 2008. In de afgelopen vijftien jaar heeft hij zich gespecialiseerd in diverse management vraagstukken, waaronder groei, organisatiestrategieën en grootschalige transformatieprogramma’s. Zijn industriefocus ligt in de communicatie-, media- en technologiesector.