Consultancy.nl geeft kaarten weg voor bedrijfscabaret

01 februari 2013 Consultancy.nl

Op 20 maart speelt cabaretier Johan Stevens de bedrijfscabaretshow over samenwerking en lef. De voorstelling sluit naadloos aan op de dagelijkse bezigheden van organisatieadviseurs, rondom thema’s als cultuurverandering, samenwerking en (persoonlijk) leiderschap.

Johan Stevens werkte jaren met organisaties als trainer en vertelt over de herkenbare dagelijkse zoektocht in samenwerken met collega’s en managers. Met de nodige zelfspot nodigt hij zo professionals en consultants uit naar hun eigen gedrag te kijken. Hoe deal ik met managers en collega? Met veeleisende klanten? Hoe zorg ik dat ik echt in mezelf ga geloven? Met dit programma zorgt u voor nog meer waarde voor uw klant. Op 20 maart krijgt u de kans kennis te maken met dit soloprogramma, dan wordt het programma speciaal voor organisatieadviseurs gespeeld. En Consultancy.nl geeft in samenwerking met Johan Stevens 2x2 kaarten ter waarde van €40 weg!

2x2 kaarten winnen?
Wil je de cabaretshow ook bijwonen? Like onze Facebook-pagina en stuur een email naar info@consultancy.nl onder vermelding van ‘Kaarten Cabaretvoorstelling’. Je kunt tot en met 13 maart reageren en op 14 maart verloten we de kaarten en maken we deze bekend.

Like - Consultancy.nl

Praktische data
Datum: woensdag 20 maart
Locatie: Lizboaboot, Amsterdam
Tijd: Aanvang borrel 16.45, aanvang voorstelling 17.15

Nieuws

Meer nieuws over