10 management consultancies erkend als Superbrand

26 februari 2013 Consultancy.nl

10 management consulting firma’s zijn in het Verenigd Koninkrijk erkend als een ‘Superbrand’. Dat blijkt uit de ranking ‘Business Superbrands 2013’ van Superbrands, een organisatie die onderzoek doet naar de sterkste merken in meer dan 50 landen wereldwijd.

Jaarlijks doet Superbrands in het Verenigd Koninkrijk onderzoek naar de sterke consumentenmerken (Consumer Superbrands; sterkste B2C merken) en sterke zakelijke merken (Business Superbrands; sterkste B2B merken). De ranking is samengesteld op basis van input van marketeers, managers uit het bedrijfsleven en duizenden Britse consumenten.

De lijst bevat de vijf grote Amerikaanse strategie adviesbureaus (A.T. Kearney, Bain, BCG, Booz en McKinsey), HRM adviesbureaus Hay Group, Mercer en Towers Watson en managementadviesbureaus Accenture en PA Consulting Group.

Een overzicht van de Business Superbrands - categorie ‘Management & HR Consultancies’:

Accenture AT Kearney Bain & Company Booz & Company
Accenture A.T. Kearney Bain & Company Booz & Company
       
The Boston Consulting Group Hay Group McKinsey & Company Mercer
Boston Consulting Group Hay Group McKinsey & Company Mercer
       
PA Consulting Group Towers Watson    
PA Consulting Group Towers Watson    


Accountancy & Business Services
De internationale zakelijke dienstverleners die naast consultancy ook diensten aanbieden op het gebied van accountancy en tax zijn niet meegenomen in de categorie – zij zijn onderdeel van de categorie ‘Accountancy & Business Services’. Zie het bericht ‘Big 4, Baker Tilly, BDO en Grant Thornton erkend als Superbrand’ voor deze ranking.

Nieuws

Meer nieuws over