Ordina lanceert propositie voor Microsoft Lync Server

06 december 2012 Consultancy.nl

Ordina heeft een nieuwe propositie gelanceerd: ‘Lync-in-the-box’. Met ‘Lync-in-the-box’ kunnen ondernemingen 30-dagen lang gratis en vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van het nieuwe Microsoft platform Lync Server. In de proefperiode ondersteunt het adviesbureau bedrijven met de installatie van Lync Server en verzorgt het een basistraining. Wanneer bedrijven kiezen om Lync Server structureel te gebruiken, dan kan Ordina uiteraard ook helpen bij de volledige uitrol. 

Microsoft Lync Server
Lync Server is een applicatie dat alle zakelijke communicatie, van chat tot werkoverleg integreert in één platform. Ook geeft Lync informatie over de fysieke beschikbaarheid van een persoon weer, hierdoor kunnen medewerkers direct zien hoe ze een collega het beste kunnen bereiken. Via de telefoon, chat of e-mail. Daarnaast biedt Lync de mogelijkheid om een conference call te beleggen en met meerdere personen tegelijk te werken aan hetzelfde document. 

Innovatiethema’s
“Unified Communications and Collaboration is één van onze innovatiethema’s”, aldus Barend de Zoete, Directeur Professional Services & Projects bij Ordina. “Het biedt bedrijven de mogelijkheid om veel efficiënter te werken, ongeacht te locatie van de medewerker. Met de lancering van Lync-in-the-box zetten we een belangrijke stap in de uitbreiding van onze dienstverlening op dit gebied.

Door een combinatie te bieden van softwareoplossingen zoals Lync met onze kennis van bedrijfsprocesse en de implementatie van Samen Slimmer Werken, kunnen we onze klanten echt ondersteunen met alle aspecten van Unified Communications en het nieuwe werken. De techniek maakt het mogelijk, de manier van implementeren zorgt ervoor dat gebruikers ook echt volgens de meest optimale manier gaan werken”. 

Zie ook het bericht: KPN Consulting helpt Nyenrode met invoering Lync 2013

Nieuws

Meer nieuws over