Oud BCI adviseur Edgar Wever naar Twynstra Gudde

21 februari 2013 Consultancy.nl

Edgar Wever is per 1 februari in dienst getreden bij Twynstra Gudde. Binnen het organisatieadviesbureau gaat hij o.a. woningcorporaties, ministeries, provincies en gemeenten adviseren bij investeringsbeslissingen op verschillende beleidsterreinen zoals wonen en wijkaanpak, infrastructuur, ruimte, groen en water.
 
Edgar Wever heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de adviesbranche. Na het behalen van zijn MSc. in ‘Economic Geography’ aan de Rijksuniversiteit Groningen begon hij zijn loopbaan bij Buck Consultants International (BCI), een onderzoeks- en adviesbureau op het grensvlak van economie, ruimte, vervoer, infrastructuur en logistiek.
 
Twynstra Gudde - Edgar Wever
 
Tussen 1999 en begin dit jaar werkte hij voor ingenieursbureau Arcadis en onderzoeksbureau RIGO Research en Advies. In die dertien jaar droeg hij bij aan allerlei beleidsterreinen waaronder vele kleinschalige wijkprojecten, grotere infrastructurele werken als de Rijnlandroute, Twentekanalen en ruimtelijk-economische programma’s als Greenport Duin- en Bollenstreek, Nieuwe Hollandse Waterlinie en Landschap Laag Holland. Voor het ministerie van Infrastructuur & Milieu heeft hij een leidraad opgesteld voor het bepalen van welvaartseffecten binnen MIRT-verkenningen. De afgelopen twee jaar heeft Edgar Wever leergangen Maatschappelijk Rendement Woningcorporaties verzorgd voor tientallen woningcorporaties.

Nieuws

Meer nieuws over