Deloitte, Kurt Salmon en IBM `world class`

15 januari 2012 Consultancy.nl

Manhattan Associates, een leverancier van supply chain-diensten, heeft Deloitte, Kurt Salmon en IBM benoemd tot “world-class supply chain adviesbureaus”. De adviesbureaus treden toe tot de selecte groep bedrijven in de Manhattan Partner Performance Club. Deze organisatie is exclusief toegankelijk voor bedrijven met een bewezen trackrecord in het realiseren van wereldklasse supply chain-optimalisatieresultaten.

Manhattan Associates

Tot het Manhattan Partner Performance Program behoren verder ook softwareleveranciers en IT-dienstverleners die supply chain-diensten leveren. Bedrijven in de club combineren vaak hun krachten om klanten te helpen en gezamenlijke voorstellen te presenteren.

Deloitte Consulting heeft een grote, internationale supply chain-afdeling binnen zijn Strategy & Operations praktijk. Kurt Salmon, onlangs ontstaan met de fusie tussen Kurt Salmon Associates en Ineum Consulting, richt zich specifiek op operations & supply chain consulting. IBM heeft ook een grote, wereldwijde supply chain-tak, met een sterke focus op IT consulting en supply chain analytics.

Als onderdeel van de prijs zal elk van de drie adviesbureaus volgend jaar twee exclusieve mogelijkheden krijgen om met het uitvoerend managementteam van Manhattan Associates samen te werken. Doel is om best practices met elkaar te delen en gezamenlijke successen te vieren.

Nieuws