SeederDeBoer breidt Raad van Advies uit met twee leden

24 juni 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SeederDeBoer heeft zijn Raad van Advies versterkt met twee nieuwe leden: Jesse Segers en Zoë Papaikonomou.

De Raad van Advies bij SeederDeBoer bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in de wetenschap, consultancy, financiën, maatschappij en bestuur. Deze professionals zijn betrokken bij verandervraagstukken in de samenleving en in organisaties en brengen waardevolle kennis, inzichten en een netwerk mee naar het organisatieadviesbureau. “De Raad van Advies geeft ons advies over de strategie en de ontwikkeling van onze organisatie en de benoeming van nieuwe partners”, aldus SeederDeBoer.

Met de komst van Jesse Segers en Zoë Papaikonomou is de Raad van Advies nu gegroeid naar vijf leden. Naast Segers en Papaikonomou zijn de andere leden: Peter van der Meij, Jacqueline Smit en Rien Nagel.

SeederDeBoer breidt Raad van Advies uit met twee leden

Jesse Segers, voormalig Rector van Sioo, is partner en bestuurder bij Ginkgo Consulting en Honorary Associate Professor Leiderschap aan de Universiteit van Exeter (Verenigd Koninkrijk). Ook is hij board member van het Organisational Development Netwerk Europe. Segers gelooft sterk in het overbruggen van de kloof tussen verschillende aspecten in het bedrijfsleven en de maatschappij.

“Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn expertise mee te mogen bijdragen aan de verdere organisatieontwikkeling en het meervoudigheidskijken dat SeederDeBoer kenmerkt”, laat hij weten.

Zoë Papaikonomou is onderzoeksjournalist en auteur en is een expert op het gebied van diversiteits- en inclusievraagstukken in organisaties met een focus op gelijkwaardigheid en machtsverhoudingen. Papaikonomou schreef de boeken ‘Heb je een boze moslim voor mij?’ (samen met co-auteur Annebregt Dijkman) en ‘De inclusiemarathon’ (samen met co-auteur Kauthar Bouchallikht).

“Vanuit deze expertise en mijn eigen (ervarings)deskundigheid daag ik jaarlijks vele organisaties uit om hun diversiteitsbeleid door de lens van macht en gelijkwaardigheid te bekijken. Ik vind het mooi dat SeederDeBoer deze uitdaging ook wil aangaan als een organisatieadviesbureau dat wil werken vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Ik ben nieuwsgierig wat ik daar vanuit de Raad van Advies aan kan bijdragen.'”

Bij SeederDeBoer werken rond de 110 professionals, die zich dagelijks buigen over uiteenlopende organisatievraagstukken. Het adviesbureau is het moederbedrijf van Hieroo.