Considerati versterkt Public Affairs-praktijk met Rogier van Keulen

07 juni 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Rogier van Keulen is per 1 juni gestart als director bij adviesbureau Considerati.

In zijn rol richt Van Keulen zich op de public affairs-dienstverlening van Considerati. Hij gaat klanten in uiteenlopende sectoren adviseren over thema’s als public affairs, lobbying, stakeholder management, en strategische communicatie.

Hij wordt ook medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Public Affairs-praktijk. “We zijn erg blij met de komst van Rogier”, zegt Bart Pegge, die sinds 2017 leiding geeft aan de praktijk.

Considerati versterkt Public Affairs-praktijk met Rogier van Keulen

Rogier van Keulen, Director, Considerati

“We willen de sterke groei van de Public Affairs-praktijk doorzetten. Met zijn energie, strategische blik en brede ervaring in hele verschillende sectoren is Rogier een grote aanwinst voor het team.”

Van Keulen startte zijn carrière in de Tweede Kamer, waar hij als beleidsmedewerker Economische Zaken Kamerleden van een fractie adviseerde. Daarna adviseerde hij bedrijven in onder meer de energie- en chemiesector over public- en regulatory affairs en was hij bij achtereenvolgens onderzoeksorganisatie TNO en scale-up Getir verantwoordelijk voor public affairs en woordvoering.

Bij Considerati werken zo’n 50 adviseurs aan vraagstukken op het gebied van public affairs en juridische advisering, waarbij de focus ligt op het technologische landschap. Het bureau heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Brussel.