Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi trapt af met 16 teams

05 juni 2024 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Nog twee nachtjes slapen, en het is zover: dan trapt het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi traditiegetrouw weer af. Net als in eerdere jaren gaat een grote groep voetbalminnende consultants de sportieve strijd met elkaar aan op de vertrouwde sportvelden van voetbalvereniging DEV in Doorn.

De 2024-editie is de grootste editie ooit van het jaarlijks terugkerende voetbaltoernooi voor consultants. In deze elfde editie doen maar liefst 16 teams mee, die zullen proberen de titel ‘Beste Adviesbureau Voetbalteam van het Jaar’ in de wacht te slepen.

Naast spannende (en sportieve) voetbalwedstrijden staat het toernooi zoals altijd in het teken van informeel met elkaar in contact komen. Na afloop van het toernooi is er een (deels vegetarische) barbecue en borrel.

Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi trapt af met 16 teams

Het voetbaltoernooi voor consultants is het geesteskind van consultants van Twynstra Gudde en AT Osborne, die in 2011 het voortouw namen om hun concullega’s samen te brengen voor een jaarlijkse competitie. Het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi groeide sindsdien uit tot vaste sportieve prik voor honderden voetbalminnende professionals binnen de adviessector.

Vond de vorige editie van het toernooi nog plaats op Sportpark Galecop in Nieuwegein, dit jaar is weer gekozen voor de plek waar het toernooi zijn oorsprong vindt: de voetbalvelden van voetbalvereniging DEV (sportpark Tuilland) in Doorn.

Deelnemers en opzet

De volgende adviesbureaus hebben één of meerdere teams ingeschreven voor de 2024-editie van het Nationaal Adviesbureaus Voetbaltoernooi. Dit jaar zijn dat uiteraard weer organisatoren TwynstraGudde en AT Osborne, maar ook Berenschot (2 teams), BMC (3 teams), AEF, Infotopics, Movares, PAS Gebiedsontwikkeling, Decisio, Rebel, APPM en Delta Capita.

En ook sponsor Consultancy.nl is deze editie weer van de partij, met opnieuw een fitte, goed voorbereide en tot op het bot gemotiveerde selectie.

De opzet van het toernooi is 7x7 (inclusief keeper) met wedstrijden van 15 minuten op een half veld. De 16 teams zullen in vier poules van vier gaan strijden voor een plek in de halve finales en de finale, waarin een felbegeerde bokaal ligt te wachten op de winnaar.

Om 16:00 starten de poulewedstrijden. Om 18:00 zal de barbecue worden aangestoken voor de teams die op dat moment niet meer in het toernooi zitten. De finale staat gepland rond 19:00.

Gaat titelverdediger TwynstraGudde opnieuw aan de haal met de beker, of staan er nieuwe helden op? Komt dat zien!

Praktische informatie

Datum en tijdstip: Vrijdag 7 juni van 15:30 – 20:30
Locatie: Sportpark Tuilland DEV Doorn nabij Utrecht
Toeschouwers: Toegang is gratis