Infotopics

Infotopics is een data- en analytics bureau dat organisaties in Nederland helpt om waardevolle inzichten uit data te halen. Wij werken graag voor en met onze klanten en partners aan innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen. Oplossingen die onze klanten helpen om sneller en efficiënter te werken en betere beslissingen te nemen op basis van data. Het hoofdkantoor van Infotopics bevindt zich in Oldenzaal, er zijn ook vestigingen in Houten en Hardenberg.

Infotopics helpt organisaties met het aanschaffen en implementeren van software, het ontwikkelen van een datastrategie en het opleiden van medewerkers. Daarin hebben we inmiddels al meer dan 20 jaar expertise opgebouwd. Infotopics is opgericht in 2003 om business intelligence te leveren met een zo klein mogelijke ICT-component. Het draait immers om data en niet om technologie. People, process en technology staan voorop in elke samenwerking die we aangaan. We zijn partner van Tableau, Alteryx, Snowflake, DataRobot en Matillion.

Of het nu gaat om de sectoren commercie, zorg, onderwijs of de publieke sector: onze klanten willen slimmer, doeltreffender en efficiënter worden door waarde uit data te halen. Door zelf data te zien, te begrijpen en te delen, nemen ze betere beslissingen op alle niveaus binnen de organisatie. Klanten van Infotopics zijn onder andere Adidas, Rabobank, DELA, Kees Smit Tuinmeubelen, Gemeente Amsterdam, A.S. Watson Group en Leaseplan.

Infotopics | Nieuws