TwynstraGudde benoemt Meryem Kilic-Karaaslan tot directeur

22 mei 2024 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

TwynstraGudde heeft partner Meryem Kilic-Karaaslan benoemd tot de nieuwe directeur van de diensten op het gebied van interim-management en executive search.

In haar nieuwe rol geeft Kilic-Karaaslan leiding aan de teams die zorgen voor de tijdelijke invulling van seniorposities (interim) en het invullen van vaste functies (werving & selectie). TwynstraGudde richt zich hierbij vooral op het seniorniveau (managers en bestuurders) binnen het publieke domein.

Kilic-Karaaslan is sinds 2020 partner bij TwynstraGudde Interim Management en Executive Search. Ze speelde in de afgelopen jaren een belangrijke rol in de verdere groei van de praktijk.

TwynstraGudde benoemt Meryem Kilic-Karaaslan tot directeur

“Ik ben er trots op dat ik samen met een sterk team verder mag bouwen aan het verstevigen van de positie van TwynstraGudde Interim Management en Executive Search”, zegt ze over haar aanstelling als directeur. “Ik heb er veel zin in om met mijn collega’s onszelf uit te dagen, zodat we onze opdrachtgevers nog beter kunnen helpen bij de realisatie van hun ambities en doelen.”

Vorig jaar werd TwynstraGudde Interim Management verkozen tot een van de koplopers in de Nederlandse interimmarkt.

Kilic-Karaaslan neemt het stokje over van Beata Neerhoff, die sinds begin 2019 leidinggaf aan de praktijk. Zij blijft als partner verbonden aan TwynstraGudde en gaat zich focussen op de onderwijsmarkt en de maatschappelijke transities die in deze sector spelen.

Bij TwynstraGudde werken rond de 380 medewerkers, verspreid over kantoren in Amersfoort en Den Haag. Het interim-netwerk telt honderden ervaren interimmers en zelfstandige professionals.