Feller lanceert label voor zelfstandige financiële professionals

08 mei 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Financieel adviesbureau Feller heeft een eigen netwerk gelanceerd voor zelfstandige professionals en interimmers.

Met de start van Feller FlexFlow speelt het bureau in op de groeiende vraag naar hooggekwalificeerde financiële professionals die flexibel inzetbaar zijn. Opdrachtgevers kunnen uit het netwerk putten voor het invullen van specialistische rollen, het bemensen van projecten of het verkrijgen van tijdelijke ondersteuning tijdens piekperiodes.

“Met Feller FlexFlow willen we ervoor zorgen dat opdrachtgevers altijd toegang hebben tot financieel talent, ook wanneer onze eigen mensen niet direct beschikbaar zijn”, zegt Gijs Dijkman van Feller.

Teamleden van financieel adviesbureau Feller

Teamleden van financieel adviesbureau Feller

Sinds de oprichting begin 2023 is Feller gestaag gegroeid tot een team van zo’n 20 adviseurs. Zij adviseren de CFO over (digitale) transformatie en ondersteunen de finance-afdeling bij het doorvoeren van professionaliseringsslagen.

Met FlexFlow breidt de firma uit van consultancy naar interim- en staffingoplossingen. “Alleen de beste zzp’ers komen in aanmerking voor Feller FlexFlow”, aldus Dijkman. “Dit zijn finance professionals waar onze consultants eerder mee gewerkt hebben op opdrachten of waar wij vanuit het netwerk goede referenten van ontvangen hebben. Op deze manier garanderen we de hoge standaarden die onze klanten van ons gewend zijn.”

“Via een strenge selectieprocedure zorgen we dat verbonden zzp’ers niet alleen bekwaam zijn in hun vakgebied, maar ook voldoen aan de hoge standaarden die Feller altijd nastreeft”, legt hij uit.

Voor Feller levert de uitbreiding een aantal voordelen op. Het Haagse bureau kan hiermee zijn waarde als partner versterken onder de klantenkring en het biedt toegang tot een aantrekkelijke pool van talent. Veel zzp’ers die na jaren van zelfstandigheid kiezen om terug te keren naar de bureauwereld maken de overstap naar de partijen waar ze op zzp-basis al mee samenwerkten.