Branddoctors organiseert Futurisma StrategieFestival 2024

12 april 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 11 juni organiseert Branddoctors het Futurisma StrategieFestival. Tijdens het event staat het verkennen van de toekomst centraal, waarbij de focus ligt op het maken van duurzame, strategische keuzes.

Het Futurisma StrategieFestival biedt een platform voor professionals betrokken bij strategieontwikkeling in zowel profit- als non-profitorganisaties die inspiratie willen opdoen. Belangrijke thema’s die tijdens de dag aan bod komen zijn onder meer samenwerking als tegenhanger van concurrentie, duurzaam leiderschap, goed en onderscheidend werkgeverschap en gedragsverandering.

Het evenement richt zich op leiders, managers, strategen, marketingverantwoordelijken, HR-leiders en communicatieprofessionals.

BrandDoctors organiseert Futurisma StrategieFestival 2024

Organisator Branddoctors, een strategisch adviesbureau uit Utrecht, heeft niet alleen een rijk programma met inhoudelijke sessies samengesteld, maar zet ook in op een informele festivalsfeer waarin volop ruimte is voor netwerken en ontspanning.

“Het Futurisma StrategieFestival biedt professionals betrokken bij strategieontwikkeling een uitgelezen kans om inzichten op te doen, te leren van experts en te netwerken met vakgenoten die zich bezighouden met de strategische uitdagingen van morgen”, aldus het bureau.

Sprekers en bijdragen

De sprekers op het evenement zijn stuk voor stuk vooraanstaande professionals binnen hun vakgebied. Mike Janssen, partner van Branddoctors, zal de dag openen met zijn inspirerende verhaal ‘Strategie uit het Hart’. Janssen zal delen hoe strategie kernachtig en inspirerend kan worden gemaakt, met oog op de toekomstige uitdagingen.

Neurowetenschapper Ayca Szapora geeft een presentatie over ‘De werking van ons brein’. Als bedrijfskundige en cognitief psycholoog biedt ze inzichten in hoe ons brein functioneert en hoe deze kennis kan worden toegepast om gedragsverandering te bewerkstelligen, wat van cruciaal belang is voor effectieve strategieën.

Een andere prominente spreker is Ard-Pieter de Man, professor aan de Vrije Universiteit Amsterdam en auteur van het boek ‘Einde van Strategie?!’. In zijn presentatie zal hij ingaan op de uitdagingen van strategieontwikkeling in een onvoorspelbare wereld, en hoe organisaties zich hierop kunnen voorbereiden.

Workshopsessies

Naast deze sprekers zijn er ook diverse workshops en sessies die dieper ingaan op verschillende aspecten van strategieontwikkeling en toekomstgericht denken. Van een masterclass over de toekomst van werk door business futurist Bart Götte tot een sessie over AI-strategie door Adriaan Vreeke, Managing Director Data Science bij Sia Partners.

Het Futurisma StrategieFestival 2024 vindt plaats op 11 juni 2024 bij Liemès, in de The Wall aan de A2 bij Utrecht.