Branddoctors

Wat je ook wilt veranderen, of moet veranderen – je koers, je positionering of je dienstverlening – je moet mensen meekrijgen. Van collega’s tot aandeelhouders. Want zonder mensen geen verandering.

Wij zijn daarom geen strategiebureau van droge analyses en harde data. Wij bezorgen je een helder en inspirerend kader waar mensen direct iets mee kunnen. En iets mee willen. Een concreet verhaal dat richting geeft en in beweging zet.

Gebaseerd op grondig onderzoek, ontwikkeld in co-creatie, gevalideerd bij je doelgroep en tot leven gebracht in een creatieve doorvertaling die energie geeft. Geen dikke rapporten, maar strategie uit het hart.

Over Branddoctors

Branddoctors is een strategiebureau dat in de afgelopen 22 jaar flinke impact heeft gehad voor een groot aantal bekende merken. Neem bijvoorbeeld 'Een auto voor iedereen' van Greenwheels, 'Designed for living' van Brabantia of 'Aandacht loont' van GGN. Allemaal merkstrategieën waar we een bijdrage aan hebben geleverd. We claimen het succes niet, dat past ons niet. Maar trots zijn we zeker op elke succesvolle samenwerking en elke case.

De mensen staan centraal

Bij Branddoctors gaat het over mensen. Over mensen die waarde consumeren en over mensen die deze waarde produceren. Wij hebben een diepe nieuwsgierigheid naar wat deze mensen drijft, naar hun dromen en ambities en zeker ook hun angsten, zorgen en dilemma's.

Daarmee creëren we waarde waar consumenten blij van worden en enthousiasme bij medewerkers om die waarde te leveren. En hoewel die relatie vaak indirect is of zelfs onbewust, denken wij dat een betekenisvolle verbinding op dit niveau, de essentie is van succes.

Wij bewegen mensen de juiste keuzes te maken

Klanten die met overtuiging voor je kiezen omdat medewerkers met enthousiasme het juiste doen voor klanten, in lijn met de visie en doelstellingen van het bedrijf. Het merk speelt daarbij de verbindende factor, want merken zijn als mensen. Ze hebben persoonlijkheid, ambitie, worden geleid door hun overtuigingen en waarden en hebben het vermogen zich uit te spreken.

Net als mensen moeten merken vitaal zijn om zich aan te passen aan de uitdagingen van het leven. Merken moeten veerkrachtig en innovatief zin om relevant te blijven. Innovatie is de levensader die het merk ook in de toekomst gezond houdt.

Wij helpen organisaties veranderen

Dat doen we altijd in co-creatie met teams van onze klanten. Wii betrekken ook altijd eindklanten daarbij. Zij helpen bij het aanscherpen van de ideeën. Daarnaast weten we vanuit ons langlopende trendonderzoek inmiddels goed wat zij in de toekomst van bedrijven en merken verwachten.

Onderweg dragen wij actief onze kennis, mind-set en tools over. Het is een vloeibare wereld en hoe beter de organisatie in staat is om op veranderingen in te spelen, hoe gezonder dat is.

De sectoren waarin we werken

We werken voor onder andere zorg-, onderwijs- en culturele instellingen, (financiële) dienstverleners, tech bedrijven, de automotive branche, consumentengoederen bedrijven en non-profitorganisaties. Je bereikt ons via 030 – 602 6000 of info@branddoctors.com.

Branddoctors | Nieuws