Hieroo versterkt locaties door het land met Jonge Consultants

02 april 2024 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Hieroo heeft het team uitgebreid met vier nieuwe jonge professionals. Alle vier zijn ze actief vanuit een andere thuisbasis.

Amber Dubbeldam is aan boord gekomen binnen de Amsterdamse hub van Hieroo. Ze heeft een studieachtergrond in de gezondheidszorg en kijkt er vooral naar uit om impact te maken op het gebied van welzijn.

“Welzijn gaat natuurlijk over iemands gezondheid, maar zijn er veel factoren die hier invloed op hebben. En dat maakt het juist zo interessant. Ik werk graag mee om fysiek, emotioneel, sociaal en veilig welzijn voor iedereen toegankelijk te maken. En op deze manier ongelijke kansen in de samenleving aan te pakken.”

Hieroo versterkt locaties door het land met Jonge Consultants

Indy Homan heeft een titel in Bedrijfskunde op zak en gaat aan de slag bij Hieroo in Groningen. “Gezamenlijk werken aan complexe problemen – dat is mijn passie. Hierbij vind ik het belangrijk om vanuit alle verschillende inzichten te komen tot concrete oplossingen.”

“Daarnaast hecht ik ook veel waarde aan de diversiteit van opdrachten, dit om mezelf continu uit te dagen. Bij Hieroo komen deze twee thema’s samen, ik kijk uit naar de komende maanden.”

Daan Beekhuis was tijdens zijn studententijd als voorzitter van AIESEC nauw betrokken bij maatschappelijke impact in de regio Den Haag en Leiden. Hij is dan ook verheugd dat hij zijn missie kan voortzetten vanuit zijn rol als Jonge Consultant bij Hieroo.

“Het liefst doe ik projecten samen met buurthuizen, de gemeente of een zelf gevormde gemeenschap waar we samen kunnen werken aan een duurzame en inclusieve stad. Op het gebied van duurzaamheid ben ik enorm geïnteresseerd in het mobiliseren en activeren van bewoners. Ook werk ik graag aan projecten omtrent sociale betrokkenheid.”

Daniëlle Dumfries versterkt het Rotterdamse kantoor van Hieroo. Daniëlle laat zich graag intellectueel uitdagen. “Ik ben op mijn best wanneer ik word uitgedaagd om diepgaande vragen te stellen, de gemeenschappelijke deler tussen partijen te vinden, en zo te werken aan een oplossing die echt iets bijdraagt aan de organisatie. Want ik geloof sterk in de kracht van het verschil.”

Over haar keuze voor de consultancy en Hieroo zegt ze: “Ik ben geïnteresseerd in opdrachten die gaan over strategische vernieuwing, en waarbij we ook concreet aan de slag gaan met betekenisvolle verandering. Ik zocht een leuk, dynamisch bedrijf, dat heb ik bij Hieroo gevonden.”