Hieroo

Hieroo is dé lokale consultant. Wij geloven dat een betere stad niet vanzelf ontstaat. Daarom werkt Hieroo vandaag aan een betere stad van morgen. Onze Jonge Consultants doen opdrachten in alle sectoren in hun eigen stad. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Wat we doen

Wij bieden lokale, recent afgestudeerde talenten, die een hart hebben hun stad of regio, het tweejarige Hieroo programma aan. Onze Jonge Consultants doen consultancy-opdrachten in alle sectoren in hun stad en omgeving. We brengen organisaties verandering of verbetering in de vorm van bijvoorbeeld project ondersteuning, procesoptimalisatie of data-onderzoek. Ook werken de Jonge Consultants in de jaarlijkse Hieroo Community Challenge met betrokken stakeholders aan oplossingen voor een maatschappelijk vraagstuk.

Lokaal voor lokaal

In alles staat 'lokaal voor lokaal' voorop en is wonen en werken in de eigen regio de basis. Op de fiets naar het werk en bijdragen aan de eigen leefomgeving. Wij bouwen aan een lokaal netwerk van opdrachtgevers en talenten waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Hiermee dragen wij bij aan het behoud van talent voor de regio.

Onze mensen

We zijn betrokken, oprecht, vrij, vernieuwend en ondernemend. We handelen effectief en professioneel in veranderingen en organisatieverbetering.

Samenwerken met Hieroo?

Kijk op onze locaties AmsterdamDen Haag/LeidenGroningenRotterdam en Utrecht voor meer informatie.

Werken bij Hieroo

Ook Jonge Consultant worden bij Hieroo? Dat kan! Het Hieroo Traineeship is de meest waardevolle start van jouw carrière in je eigen stad.

Hieroo | Nieuws