Ecorys opent kantoor in Kroatische hoofdstad Zagreb

07 december 2012 Consultancy.nl

Ecorys heeft een nieuw kantoor geopend in Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. De officiële opening van de nieuwe vestiging zal plaatsvinden op 14 december. Maja Hranilovic is aangesteld als managing director van Ecorys Zagreb. Zij was gedurende vele jaren de contactpersoon van Ecorys in Zagreb.

Kroatië
In het afgelopen decennium heeft Ecorys tientallen projecten in Kroatië afgerond. Het adviesbureau leverde zijn diensten tot nu toe via internationale kantoren en met behulp van contactpersoon Hranilovic. De meeste projecten werden uitgevoerd voor de Kroatische regering, diverse ministeries en een aantal regionale Kroatische gebieden. Ecorys hielp het land ook bij zijn toetreding tot de EU.

Internationale uitbreiding
Ecorys is een van oorsprong Nederlands adviesbureau, opgericht in 1929 in Rotterdam. In de jaren ‘90 begon Ecorys met haar international uitbreiding en werden kantoren geopend in Brussel en Moskou. Inmiddels heeft het adviesbureau meer dan tien buitenlandse kantoren verspreid over Europa. Bovendien is Ecorys in de loop der jaren gegroeid door diverse fusies en overnames, waaronder de fusie met Kolpron Consultants (1999), de fusie met het Britse ECOTEC Research and Consulting (2000), de overname van Harewelle (2012) en de partnership met Oxford Intelligence (2012).

Nieuws

Meer nieuws over