Kirkman Company steunt De Partnership Verkiezing 2012

22 juni 2012 Consultancy.nl

Kirkman Company heeft zich verbonden als partner van de Partnershipverkiezing 2012. Tijdens De Partnership Verkiezing 2012 wordt de Young Professional (< 35 jaar) uitgedaagd om een geniale business case te ontwikkelen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Mogelijke thema’s van een business plan zijn voedselzekerheid, internationaal ondernemerschap, watertekort en (seksuele) gezondheid.
 
De Partnership Verkiezing is een initiaitief van Behold, Minbuza, en NCDO. NuZakelijk.nl is mediasponsor. Door middel van deze verkiezing willen ze young professionals betrekken bij ontwikkelingssamenwerking en partnerships tussen NGO en bedrijfsleven/overheid stimuleren. Onder andere staatssecretaris Henk Bleeker en Ben Knapen, Oud-Unilever topman Hans Eenhoorn zullen aanwezig zijn tijdens deze dag.
 
Kirkman Company verzorgt workshops tijdens kickoff
Tijdens het kickoff event op 4 juli zal Kirkman Company verschillende sessies faciliteren waaronder een aantal Droomsessies en Shared Value Business Model Canvas workshops. Tijdens de sessie zillen consultants van het aviesbureau deelnemers helpen hun ideeën om te zetten naar concrete plannen en business cases.

Nieuws

Meer nieuws over