Ordina lanceert maturity tool voor mobile diensten

21 november 2012 Consultancy.nl

Ordina heeft de Mobile Scan gelanceerd, een nieuwe propositie waarmee bedrijven “snel en eenvoudig” hun volwassenheid op het gebied van mobile in kaart kunnen brengen. Na het invullen van diverse vragen krijgen organisaties inzicht in hun sterke punten en zien ze waar verbeterpunten liggen.
 
De Mobile Scan meet de maturity van mobile op vijf dimensies: strategie, klanten, functionaliteit & gebruik, realisatie en ondersteuning & optimalisatie. Bedrijven die de scan doorlopen krijgen als output een spinnenweb te zien met hun volwassenheid ten opzichte van een marktgemiddelde:
 
Ordina - Mobile Scan Spinneweb
 
De Mobile Scan kost circa 10 minuten om in te vullen. De Mobile Scan is te vinden op deze website en in de App Store (app ‘Ordina Mobile Scan’).
 
Strategische focus op mobiele dienstverlening
De nieuwe propositie is onderdeel van Ordina’s strategische focus op mobiele dienstverlening. Het adviesbureau ondersteunt organisaties van strategie tot realisatie in het omgaan met de mobiele revolutie. Zo biedt het IT-consulting kantoor inmiddels diensten aan op het gebied van App Design & Development, Enterprise Mobility, App Competence Centers en Mobile Strategy.
 
Barend de Zoete, Directeur Professional Services & Projecten bij Ordina zegt: “Organisaties zien allemaal de waarde van een mobiele strategie, maar ze zien vaak door de bomen het bos niet meer. Waar moet je rekening mee houden bij de lancering van nieuwe mobiele initiatieven? En wat zijn de nieuwste en beste technologieën? Bovendien weten veel afdelingen niet van elkaar wat er op het gebied van mobile wordt ontwikkeld. Dat is zonde en organisaties missen daardoor veel kansen. Wij helpen organisaties bij het inzichtelijk krijgen en het optimaliseren van hun mobiele activiteiten. Zodat mobile de businessaanjager wordt die het, bij goed gebruik, zeker kan zijn”.

Nieuws

Meer nieuws over