BearingPoint challenger in supply chain en sourcing

15 november 2012 Consultancy.nl

Gartner heeft BearingPoint, samen met diens netwerkpartners ABeam en West Monroe Partners, benoemd tot ‘Challenger’ op het gebied van ‘Business Operations Consulting’. Challengers hebben goede papieren om in de komende jaren de zogenaamde ‘leaders’ - kantoren Deloitte en PwC, IBM, Accenture en Kurt Salmon - sterk te beconcurreren.
 
BearingPoint heeft zelf circa 1,000 consultants werkzaam in ‘Business Operations Consulting’. Door de samenwerking met West Monroe Partners is het adviesbureau ook in staat om diensten aan te bieden op de Noord-Amerikaanse markt. De alliantie met ABeam Consulting dekt de Aziatische markt af. Samen hebben de drie partners 1,000 adviseurs met ervaring in product innovation en life cycle management, supply chain management (SCM) sourcing & inkoop.

“Deze erkenning uit de branche geeft volgens ons blijk van de toonaangevende positie van BearingPoint, ABeam en West Monroe Partners ten aanzien van het leveren van innovatieve oplossingen aan onze klanten op het vlak van SCM en business operations” laat Yvon Donval, partner bij BearingPoint weten. Josh Sandstrom, directeur bij West Monroe Partners, voegt toe: “Als netwerkpartners willen wij onze klanten allesomvattende, transformationele adviesdiensten bieden op het gebied van business operations wereldwijd”.
 
Voor meer informatie zie het bericht: Top 10 bedrijven in Business Operations Consulting

Nieuws