IntegrationPeople benoemt vier nieuwe partners

13 oktober 2023 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

IntegrationPeople heeft een flinke boost gegeven aan zijn partnerteam met de komst van vier nieuwe vennoten.

Masja Sies-Den Haan, Jachin Wildemans, Marien van Riessen en Theo Lingmont hebben allen hun sporen verdiend in het bedrijfsleven en brengen ook een bewezen trackrecord met zich mee in de begeleiding van integratietrajecten binnen de context van fusies en overnames.

IntegrationPeople specialiseert zich in alle aspecten van een integratie of carve-out. Dit doet het bureau uitsluitend met professionele zwaargewichten – de partners en associates heben ieder een staat van dienst van meer dan 20 jaar en ervaring uit de eerste hand met bedrijfsintegraties.

Jachin Wildemans, Masja Sies-Den Haan, Marien van Riessen en Theo Lingmont

Jachin Wildemans heeft ruim 25 jaar ervaring in finance, strategieontwikkeling en verandermanagement. Hij draaide complexe projecten, programma’s en transities bij bedrijven als ABN Amro, Heineken, de Nederlandse Loterij en ADO Den Haag.

Wildemans was gedurende zijn loopbaan betrokken bij diverse fusies. Zo droeg hij als financieel directeur van voetbalclub ADO Den Haag – onder grote interne en externe druk – bij aan de financiële redding van en uiteindelijk de overname van de club. In 2022 startte Wildemans actief als zelfstandig ondernemer en sindsdien leidde hij verschillende transitie- en integratieprojecten

Masja Sies-den Haan heeft 25 jaar uitvoerende, adviserende en eindverantwoordelijke werkervaring in de financiële- en energiesector. Ze werkte in loondienst en als zelfstandig ondernemer, onder meer voor ABN Amro, Total, Rijkswaterstaat en Stedin.

Ze was als projectmanager betrokken bij de integratie tussen ABN Amro en Fortis, nog steeds een van de grootste fusies ooit in het Nederlandse landschap. Ze specialiseert zich in verandermanagement en de menskant van M&A-processen.

Marien van Riessen heeft zo’n 30 jaar ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en management consultancy. Zo werkte hij jarenlang voor Capgemini Invent, onder meer als hoofd van de Financiële Sector-praktijk, en gaf hij jarenlang leiding aan Ecorys als algemeen directeur.

Van Riessen heeft gedurende zijn loopbaan vele integraties en carve-outs begeleid bij organisaties in de publieke en private sector.

Theo Lingmont is een bestuurder en toezichthouder met ruim 30 jaar ervaring in het private en publieke domein. Hij bekleedde diverse internationale directiefuncties bij corporate organisaties en werkt ook als zelfstandig ondernemer. Bij de RAI werkte hij zo’n tien jaar als managing director van de Chinese activiteiten en bij toerismeorganisatie NBTC was hij onder meer commercieel directeur voor de internationale divisie.

Zijn trackrecord omvat meerdere integraties, koerswijzigingen, carve-outs en strategische visie-ontwikkelingen in verschillende branches, zoals hospitality, vastgoed, nuts, maritiem, onderwijs, IT en e-commerce.

Nieuwe mijlpaal

Met de komst van het viertal telt IntegrationPeople nu zes partners. De overige twee partners van het Amsterdamse kantoor zijn oprichter Evert Oosterhuis en Michel Maas.

“Dit is een nieuwe mijlpaal in de groei van ons bedrijf”, aldus Oosterhuis. “Onze integratie- en carve-outdienstverlening wordt door de markt op waarde geschat en kan rekenen op veel belangstelling.”

“Met deze uitbreiding krijgen we vier mooie persoonlijkheden erbij die met hun kennis en ervaring onze twee belangrijke pijlers in de praktijk kunnen gaan brengen bij opdrachtgevers”, vult Maas aan.