FD adviseert Aon met verkoop pensioenadminstratie tak

18 juni 2009 Consultancy.nl

A&O Fondsmanagement heeft de pensioenadministratie-activiteiten van Aon overgenomen. 30 consultants onderdeel van de business unit, onderdeel van de Actuarial Services service line van Aon Consulting, maken de overstap naar A&O. Aon werd tijdens de transactie geaviseerd door First Dutch, een boutique corporate finance adviesbureau uit Amsterdam.
 
A&O is een dienstverlener gericht op de pensioenmarkt. Het bedrijf heeft 220 medewerkers in dienst en is gevestigd in Rijswijk.
 
Rudolf de Soet, Algemeen directeur van A&O is blij met het bereikte resultaat: “Door het samengaan van de activiteiten van Pension Services en A&O ontstaat een slagvaardige, in de pensioenuitvoering gespecialiseerde onderneming. Met haar toegevoegde waarde kan zij uitstekend inspelen op de steeds zwaardere eisen die aan pensioenfondsen worden gesteld, zoals die van toezichthouders en de wetgever.”
 
Reinier Hinse, CEO van Aon Consulting Benelux: “Ik ben heel verheugd dat Pension Services in A&O een overnamepartner heeft gevonden die de belangen van de klanten van Pension Services uitstekend kan behartigen”.

Nieuws