Duco Wansink wordt Associate Partner bij First Dutch

14 november 2011 Consultancy.nl

Oud Deloitte partner Duco Wansink heeft zich begin november als Associate Partner verbonden aan corporate finance adviesbureau First Dutch. Wansink werkte in het verleden ruim 9 jaar voor Deloitte. Hij trad in 1999 in dienst als Partner na de verkoop van zijn eigen onderneming Treasury Adviesgroep Volkshuisvesting aan het Big 4 kantoor. Binnen Deloitte was hij verantwoordelijk voor de Capital Markets groep. Wansink gaat zich binnen zijn nieuwe werkgever richten op o.a. financierings-maatschappijen gericht op vastgoed, financiering van MKB en het beleggen in innovaties in de medische- en energiesector.

Na zijn studie business economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Wansink zijn carrière begonnen bij NIBC waarvoor hij actief was in de bouwsector en de bagger- en afvalverwerkingsector. Daarna vervolgde hij zijn carrière bij Reed Elsevier waar hij o.a. verantwoordelijk was voor investeringen van de onderneming in Nederlandse pensioenfondsen. Daarnaast ontwikkelde hij een geïntegreerd risk management framework voor wereldwijde activiteiten. Begin jaren negentig richtte hij Treasury Adviesgroep Volkshuisvesting op. Na de overname door Deloitte trad hij in dienst als Partner waar hij verantwoordelijk was voor de Capital Markets groep.

In maart 2008 werd Duco eigenaar van de Dutch Innovation Capital Group. Deze organisatie richt zich op de verbinding tussen innovaties en kapitaalmarkten en de ontwikkeling van een community voor investeerders met een focus op intellectueel eigendom en de commercialisering van innovaties op het gebied van gezondheidstechnologieën, schone energie, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie en duurzame beleggingen in onroerend goed. En per 1 november 2011 is Wansink als Associate Partner verbonden aan First Dutch.

Over First Dutch
De dienstverlening van First Dutch richt zich op het adviseren en ondersteunen bij koop- en verkooptransacties (transaction services), alsmede het analyseren, structureren en oplossen van financiële vraagstukken (consultancy).

Nieuws

Meer nieuws over