Inhousedag adviesbureau First Dutch groot succes

01 juni 2011 First Dutch

Op vrijdag 22 april verwelkomde First Dutch 12 topstudenten die zich in de laatste fase van hun studie Finance bevinden. Het uitgangspunt van deze dag was om de studenten op een formele en informele manier kennis te laten maken met First Dutch. Aan de andere kant een mooie gelegenheid voor First Dutch om te zien wat de nieuwe lichting studenten te bieden heeft voor een eventuele samenwerking in de toekomst.

In de ochtend werden de studenten welkom geheten in het kantoor van First Dutch door David van Loo waarna Michel van Bremen als founding partner een korte introductie gaf over First Dutch. Gedurende de ochtend mochten de studenten in groepen hun hoofden breken over een uitdagende case onder het toeziend oog van verschillende medewerkers van First Dutch. De bevindingen werden vervolgens na de lunch in presentatievorm toegelicht.

Na het serieuze deel van de dag was er ook tijd voor ontspanning. Met taxi's vertrok het gezelschap richting Bloemendaal waar we als kersverse sponsor van de plaatselijke hockeyclub de European Hockey League hebben bijgewoond. Onder het genot van een hapje en drankje werd er in een heerlijk zonnetje genoten van een tophockeywedstrijd. Voor de studenten tevens een gelegenheid om elkaar en het team van First Dutch beter te leren kennen.

De dag werd afgesloten op kantoor waar de winnende groep werd getrakteerd op een mooi presentje.

Nieuws