Young Professional Cees Schomper in dienst als Consultant

04 oktober 2011 Consultancy.nl

Cees Schomper is als Consultant in dienst getreden bij SeederDeBoer. Hij is afkomstig van de Young Professional Pool van het organisatieadviesbureau. Cees Schomper wordt meteen ingezet op een project bij de Rabobank – Project Management Office (PMO) 2.0.
 
SeederDeBoer neemt jaarlijks tussen de 8 en 15 Young Professionals aan. Zij worden onderdeel van de Young Professional Pool en volgen een ontwikkelingsprogramma van 2 jaar waarin zij opgeleid worden tot organisatieadviseur. Gedurende deze twee jaar worden zij intensief begeleid door ervaren consultants van het consultancykantoor.
 
Na het succesvol doorlopen van verschillende opdrachten besloot het adviesbureau om hem halverwege het traineeprogramma, na een jaar, een contract als consultant aan te bieden. “De diversiteit en dynamiek die je ervaart als organisatieadviseur spreken mij erg aan. Ik geniet ervan om verschillende organisaties te leren kennen en te helpen bij het realiseren van hun missie” aldus de SeederDeBoer adviseur over zijn nieuwe uitdaging.
 
Over Cees Schomper
Cees Schomper behaalde een MSc. in Policy & Consultancy aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedurende zijn studie werkte hij bij een reisorganisatie gespecialiseerd in Formule 1. Daar was hij verantwoordelijk voor de organisatorische en logistieke processen. Na zijn studie koos Cees Schomper bewust voor de adviesbranche en begon hij eind 2010 als trainee bij SeederDeBoer.

Nieuws

Meer nieuws over