Buck Consultants International verwelkomt vier nieuwe consultants

08 september 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Buck Consultants International heeft zijn kantoren in Nijmegen en Den Haag versterkt met vier nieuwe consultants: Omid Sadeghikhameneh, Franziska Scheuermann, Pinar Takmaz, en Marko Coric.

Omid Sadeghikhameneh versterkt het sterk groeiende Supply Chain-team van Buck Consultants International (BCI), een onderzoeks- en adviesbureau dat onder meer projectmanagement uitvoert op het gebied van (regionale) economie, ruimte, infrastructuur, vastgoed, locatiekeuzes, goederenvervoer en logistieke ketens.

Sadeghikhameneh rondde eerder de opleiding Logistiek & Supply Chain af aan Hogeschool Fontys.

Buck Consultants International verwelkomt vier nieuwe consultants

Franziska Scheuermann deed hiervoor onder andere ervaring op bij Swiss Life (Frankfurt), Greystar (Den Haag) en JLL (Londen). Meer recent was ze werkzaam binnen het corporate development team bij CBRE/

Bij BCI gaat ze zich bezighouden met vastgoed- en locatiekeuzevraagstukken. Aan haar opleiding Architectuur en Real Estate aan de universiteiten in Wenen en Delft voegt Franziska binnenkort een Executive MBA toe van Rotterdam School of Management.

Pinar Takmaz rondde hiervoor de opleiding Economische Geografie af aan de Universiteit van Utrecht af en deed werkervaring op bij de gemeente Waddinxveen. Ruimtelijke economie en werklocaties worden bij BCI haar belangrijkste focusgebieden.

Marko Coric houdt zich graag bezig op het gebied van locatiekeuze van bedrijven en technologie-clustervorming. En dat is precies waar hij zich bij BCI op kan gaan richten. Eerder rondde hij een studie Economische Geografie af in Utrecht.

“Met deze nieuwe collega’s bouwen we on succesvolle wervingsbeleid verder uit. De vier collega’s vormen een geweldige diverse mix qua inhoudelijke achtergrond, ervaring, geslacht en nationaliteit”, laat een enthousiaste Elise Gerritsen weten. Binnen het management team van BCI is Gerritsen verantwoordelijk voor Strategie & HR.

Waarom de vier kersverse consultants voor BCI hebben gekozen? Gerritsen licht toe: “Zij kiezen voor BCI vanwege de aard van onze onderzoeks- en adviesprojecten, de variëteit aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland een geweldig leuk team én de ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons bureau.”

BCI is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van supply chain en logistiek evenals op het snijvlak van strategie, economie en vastgoed. Het bedrijf is zowel in ons land als internationaal actief, zo heeft het vestigingen in Nijmegen (hoofdkantoor), Den Haag, Frankfurt, Londen, Singapore, Shanghai, Atlanta en Californië.

Onlangs werd Buck Consultants International opnieuw door Forbes opgenomen in zijn ‘Best Consulting Firms’-ranking. Het bedrijf heeft die notering vooral te danken aan zijn werk buiten de Nederlandse landsgrenzen. “Dat onderstreept onze reputatie en dat helpt zeker bij verdere uitbreidingen”, laat Gerritsen weten.

“Zo hebben we in de afgelopen maanden een senior-medewerker voor ons supply chain-team in Singapore aangenomen en hebben een vestiging in Texas geopend”, besluit ze.