Beco ondersteunt Floride met duuzame doelstellingen

19 april 2012 Consultancy.nl

Floriade heeft adviesbureau Beco ingehuurd om te ondersteunen bij het realiseren van de duurzame doelstelling van het event. De duurzaamheidsspecialist zal in de aanloop en tijdens het event zorgdragen voor de verankering van de duurzaamheidstargets binnen de organisatie. Daarnaast zal het na afronding van het event Floriade begeleiden met het opleveren van een duurzaamheidsrapportage.
 
Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers van de 2012 versie van het tuinbouw evenement.
 
Beco is een middelgroot adviesbureau gespecialiseerd in Sustainability & Corporate Social Responsibility. Het adviesbureau heeft kantoren in Rotterdam en Utrecht en internationale vestigingen in Antwerpen en Budapest.
 
Over Floriade
Floriade is een internationale wereldtuinbouw tentoonstelling van 66 hectare waarbij de samenhang van economische, ecologische en sociale aspecten van de tuinbouw de dragers vormen. Het park bestaat uit vijf unieke werelden: Green Engine, Education & Innovation, Environment, Relax & Heal en World Show Stage. In elk van deze werelden ziet, voelt en beleeft de bezoeker de natuur steeds op een andere manier. De Floriade is van 5 april t/m 7 oktober 2012 dagelijks geopend.

Nieuws