MVO specialist Beco breidt management team uit

06 maart 2012 Consultancy.nl

Beco Nederland heeft per 1 maart haar Management Team uitgebreid met drie nieuwe leden: Diana de Graaf, Carolien Gadella-van Wersch en Ivo Booijink. Het MT is uitgebreid om beter in te spelen op integrale vraagstukken vanuit de markt en opdrachtgevers.
 
Het voormalige management team van Beco Nederland bestond uit Franc van den Berg (directeur/eigenaar) en Michel van Wijk (clustermanager ICT). In de nieuwe samenstelling zijn Diana de Graaf (clustermanager Product & Proces), Carolien Gadella-van Wersch (clustermanager MVO) en Ivo Booijink (clustermanager Energie & Klimaat) toegevoegd.
 
“Het duurzaamheidsvraagstuk vereist steeds meer een integrale aanpak. Door de nieuwe samenstelling zijn we flexibeler en kunnen we sneller inspelen op de behoefte en vragen van onze klanten” aldus Beco in een persbericht.
 
Over Beco
Beco is een middelgroot adviesbureau gespecialiseerd in Sustainability & Corporate Social Responsibility. Het adviesbureau heeft kantoren in Rotterdam en Utrecht en internationale vestigingen in Antwerpen en Budapest.

Nieuws