Beco aviseur Timo Cochius benoemd tot New Earth Leader

10 juni 2011 Consultancy.nl

Timo Cochius, adviseur bij MVO adviesbureau Beco, is door Het Earth Charter benoemd tot een ‘New Earth Leaders’. New Earth Leaders zijn young professionals die in hun dagelijks (werk)leven een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling. Timo behoort tot een select gezelschap van 16 ‘New Earth Leaders’.
 
Samen met 15 anderen is Timo geportretteerd met één van de zestien principes uit het Earth Charter. Op 16 juni zullen deze 16 New Earth Leaders bijeenkomen voor een gezamenlijk portret, maar vooral om hetgedachtengoed en het benodigde leiderschap voor een duurzame transformatie te verkennen. Hierbij wordt, samen met Ruud Lubbers en Earth Charter councilor AlideRoerink (NCDO), de connectie gelegd tussen het Earth Charter en duurzaam leiderschap.
 
Het Earth Charter
Het Earth Charter Initiatief is een wereldwijd netwerk van mensen, bedrijven en instituten die gezamenlijk de principes van de ‘Earth Charter’ promoten. Het Earth Charter zelf is een verklaring waarin een aantal fundamentele ethische principes staan die nodig zijn om in de 21e eeuw een rechtvaardige, duurzame en vreedzame wereldwijde gemeenschap te realiseren.

Nieuws

Meer nieuws over