Consultancybureau Beco partner van De Groene Zaak

28 april 2011 Consultancy.nl

Sustainability adviesbureau Beco heeft zich aangesloten als partner van De Groene Zaak. Vanuit Beco zullen consultants Carolien Gadella-van Wersch en Marieke Gombault optreden als contactpersonen. De samenwerking richt zich in eerste instantie op de projectgroep grondstoffen van De Groene Zaak.
 
Carolien Gadella-van Wersch: “Het is heel logisch dat Beco zich aansluit bij de Groene Zaak. Het past helemaal bij Beco’s missie om duurzame ontwikkeling te bevorderen. Op deze manier kunnen we ons als gespecialiseerd adviesbureau inzetten om positieve bijdrage te leveren aan duurzaamheid in de breedte.”
 
Marieke Gombault: “Door met elkaar samen te werken in een platform en te lobbyen voor een duurzame economie kun je voor elkaar krijgen wat je als enkele organisatie niet voor elkaar krijgt. Een goed voorbeeld is duurzaam inkopen. Wij zeggen al jaren dat de huidige koers niet tot duurzame innovatie leidt. Maar als we nu op belangrijke onderwerpen met één stem spreken, krijgen we vast een duurzaam resultaat.”
 
Over De Groene Zaak
De Groene Zaak is een collectief van bedrijven dat duurzaam ondernemen als uitgangspunt hanteert. De Groene Zaak wil de verduurzaming van de Nederlandse economie versnellen. Werken aan een economie die ook de volgende generaties kansen biedt, zonder de rekening door te schuiven. En naar een economie die volledig gebaseerd is op duurzame innovatie. Uitgangspunt van het platform is hierbij het streven naar een duurzaam verdienmodel. 

Nieuws

Meer nieuws over