TwynstraGudde benoemt vier nieuwe partners

29 juni 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau TwynstraGudde heeft per 1 juli vier nieuwe partners benoemd. Alle vier maken ze promotie vanuit de eigen gelederen.

Paul Boon werkt sinds 2018 bij TwynstraGudde, waar hij deel uitmaakt van de Adviesgroep Zorg. Boon is gespecialiseerd in strategie- en organisatieontwikkeling en helpt directieteams en managers op het snijvlak van strategie, transformaties, leiderschap en samenwerken.

Zijn kracht ligt in het bijeenbrengen van ambities en belangen tot betekenisvolle strategieën en een slimmere inrichting van zorg, om dit vervolgens werkend te krijgen en beweging te creëren binnen en tussen zorgorganisaties. Ook helpt hij bij het opzetten, uitvoeren en verbeteren van hun projecten en programma’s.

TwynstraGudde benoemt vier nieuwe partners

Wouter Dreimüller is meer dan zes jaar actief voor het Amersfoortse consultancykantoor. Eerder werkte hij onder meer voor Arcadis en in de vastgoedsector.

Dreimüller is onderdeel van de Adviesgroep Vastgoed en adviseert organisaties over strategische vastgoedkeuzes, het vormgeven van vastgoedmanagement en de transitie naar een duurzame gebouwde omgeving, met een focus op het publieke domein. Hij adviseert maatschappelijke organisaties zoals universiteiten, woningcorporaties, zorginstellingen en gemeenten.

Martine de Jong werkt al meer dan zestien jaar bij TwynstraGudde, waar ze opdrachtgevers helpt met het bouwen en evalueren van samenwerkingsverbanden. Omdat ze actief is op het snijvlak van wetenschap en praktijk, ontwikkelt De Jong zelf ook concepten en modellen binnen het vakgebied.

In combinatie met haar werk als adviseur, spreker en procesbegeleider bij TwynstraGudde, werkt De Jong als onderzoeker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en schrijft ze regelmatig boeken en artikelen.

Hendrik Sollie startte na een carrière in de wetenschap en bij de politie in 2016 bij TwynstraGudde. Hij helpt opdrachtgevers in het publieke veiligheidsdomein bij hun aanpak van organisatorische en maatschappelijke vraagstukken.

Sollie combineert een grondige analyse van de opgaven met het ontwerpen en uitvoeren van realistische veranderstrategieën. Daarbij heeft Sollie oog voor zowel de beleidswereld en de strategische doelen als voor de operatie en de professionals die deze doelen moeten behalen.

Bij TwynstraGudde werken meer dan 300 organisatieadviseurs en overige professionals. Het bureau is lid van Cordence Worldwide, een wereldwijd samenwerkingsverband van consultancybureaus.