Finext sluit partnership met Excentive International

29 augustus 2012 Consultancy.nl

Het Nederlandse adviesbureau Finext heeft een partnership afgesloten met Excentive International, een leverancier van software op het gebied van ‘Compensation Management’. Excentive International heeft diverse kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië - Finext is de eerste Nederlandse partner van de internationale dienstverlener.
 
Het partnership is een bekrachtiging van de al langer bestaande samenwerking. Zo verzorgde Finext in het afgelopen jaar al het advies en de implementatie op projecten van Excentive International.
 
Inzicht, flexibiliteit en transparantie
“In de veranderende markten van vandaag is het essentieel om snel te kunnen reageren op ontwikkelingen,” zegt Jurian Kaljee van Finext Communicatie & Media. “Met de vernieuwende software van Excentive International kunnen we nu inzicht en flexibiliteit in Compensation Management bieden. Dit past binnen onze strategie om organisatie te helpen met het transparant maken van hun business.”
 
Innovatieve oplossingen voor bedrijf kritische processen
“Het is de drijfveer van beide organisaties om innovatieve software oplossingen voor bedrijf kritische processen te bieden en te implementeren. Finext en Excentive International zien dat voor veel organisaties Compensation Management de meest kritische functionele ‘gap’ in hun geïntegreerde systemen is,” zegt Marco van Oosterhout, Country Manager Excentive International Netherlands. “Zowel Finext als Excentive International willen organisaties helpen om deze ‘gap’ te dichten.”
 
Wake Up! 2012
Op 19 september 2012 organiseert Finext het jaarcongres ‘Wake Up! 2012’. Excentive International en Finext zullen gezamenlijke een sessie verzorgen over Total Compensation Management.

Nieuws

Meer nieuws over