Logica wint outsourcingscontract van 30 miljoen

28 augustus 2012 Consultancy.nl

Logica heeft een contract van ruim €30 miljoen in de wacht gesleept. Het IT consulting kantoor gaat de komende 10 jaar ICT advies- en outsourcingsdiensten leveren aan de Portugese bankengroep Grupo Crédito Agrícola.
 
Het contract omvat diensten op het gebied van management, inkoop, IT-infrastructuur en data-centermanagement. Daarnaast gaat Logica de regie en invulling van een aantal grote projecten, met name gericht op kostenbesparingen, overnemen.
 
Jorge Jordão, voorzitter van de Raad van Bestuur van Crédito Agrícola zegt: “De groep werkt aan de implementatie van een vooruitstrevend beleid op het gebied van kostenbesparing. Wat betreft IT-diensten zijn we hiermee begonnen in september 2009. Dit outsourcingcontract voor het beheer van infrastructuren voor datacentermanagement brengt één van de fundamentele maatregelen van dat programma in de praktijk. De doelstelling is niet alleen een aanzienlijke verbetering in de kostenstructuur, maar ook efficiëntere processen en het realiseren van investeringen in de informatie- en communicatietechnologie.”

Nieuws

Meer nieuws over