Martin Hermsen leidt Commercial Excellence-praktijk van Eraneos

01 maart 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Eraneos heeft zijn consultingteam versterkt met Martin Hermsen, die is benoemd tot partner en verantwoordelijk wordt voor de commercial excellence-praktijk.

Hermsen brengt meer dan twintig jaar aan ervaring in digitale strategie, marketing, sales en customer experience mee naar Eraneos (het voormalige Quint), een specialist in het vormgeven en implementeren van digitale transformaties en oplossingen.

Hij maakt de overstap vanuit Sia Partners, waar hij leidinggaf aan de Commercial Excellence-praktijk. Daarvoor bekleedde hij vergelijkbare rollen bij Accenture en Deloitte. Ook runde hij een tijdje zijn eigen adviesbureau. De oudgediende werkt al zijn hele loopbaan in de advieswereld.

Martin Hermsen leidt Commercial Excellence-praktijk van Eraneos

“Martin zorgt voor een enorme versterking van onze digitale dienstverlening. Hij neemt kennis, expertise en een sterk trackrecord mee dat voor zich spreekt”, aldus Maurice Boon, managing partner van Eraneos in ons land.

Een van de drijfveren voor Hermsen om zich aan te sluiten bij Eraneos is de end-to-end dienstverlening die het bureau kan bieden aan opdrachtgevers.

“Om tot succesvolle digitale transformatie te komen, moeten de vele stukjes van de puzzel op de juiste plaats terechtkomen”, licht Hermsen toe. “Denk aan het sturen en beheersen van de digitale klantervaring, de inzet van unified commerce, analytics op klantdata, mobiele connectiviteit, digitale product- en service-innovatie en digital technologie en platformen. Bij Eraneos zijn al deze disciplines in-house voorhanden, zowel in Nederland als internationaal.”

De Commercial Excellence-praktijk van Eraneos richt zich op uiteenlopende opdrachtgevers binnen de zorg, overheid, financiële sector en industrie.

Eraneos telt in Nederland meer dan 250 medewerkers. In het buitenland (vooral Duitsland, Spanje en Zwitserland) werken nog eens circa 750 professionals voor de nieuwe groep.