SeederDeBoer presenteert case digitaal werken

23 augustus 2012 Consultancy.nl

Stef van Wunnik, consultant bij adviesbureau SeederDeBoer, zal tijdens het congres ‘Zaakgericht werken voor de overheid’ een presentatie verzorgen over het project ‘digitale strafdossier’.  
 
Eind 2009 heeft De Rechtspraak, in samenspraak met het Openbare Ministerie (OM) en het Ministerie van Veiligheid en Justitie, de ambitie geformuleerd om digitaal te gaan werken. In de afgelopen drie jaar is digitaal werken ingevoerd bij alle rechtbanken in het land en bij de verschillende gerechtshoven. Organisatie-adviesbureau SeederDeBoer ondersteunde de overheidsorganisatie met de transformatie.
 
De presentatie over het dossier zal worden verzorgd door Stef van Wunnik (managing consultant SeederDeBoer) en Willem Hangelbroek, rechter in Almelo en daarvoor jarenlang president van de rechtbank Leeuwarden. Willem is als stuurgroepvoorzitter eindverantwoordelijk geweest voor het totale digitaliseringsprogramma.
 
Over het congres ‘Zaakgericht werken voor de overheid’
Het congres ‘Zaakgericht werken voor de overheid’, dat dit jaar voor het eerst wordt georganisserd, vindt plaats op donderdag 20 september 2012 in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Het congres staat in het teken van technische implementatie en strategische keuzes & best practices die het gehele palet van het zaakgerichte werken belichten.
 
Meer informatie over de case is terug te lezen op deze pagina.
 
 

Nieuws